Hodnocení pracovníků v bankovní instituci - Hajná, Tereza (2015)
Bakalářská práce na téma ,,Hodnocení pracovníků v bankovní instituci" se zabývá hodnocením pracovníků, které souvisí s jejich pracovním výkonem a produktivitou celé organizace. Cílem bakalářské práce je na základě analýzy navrhnout doporučení změn v systému hodnocení bankovní instituce. Teoretická část bakalářské práce pojednává o obecných informacích personálního nástroje hodnocení pracovníků. Praktická část se zabývá analýzou stávajícího systému hodnocení pracovníků v nejmenované bankovní instituci a doporučením změn na základě provedeného dotazníkového šetření.