Hodnocení pracovníků v bankovní instituci - Hajná, Tereza; Legnerová, Kateřina, 1965-; Quigley, Martin John David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce na téma ,,Hodnocení pracovníků v bankovní instituci" se zabývá hodnocením pracovníků, které souvisí s jejich pracovním výkonem a produktivitou celé organizace. Cílem bakalářské práce je na základě analýzy navrhnout doporučení změn v systému hodnocení bankovní instituce. Teoretická část bakalářské práce pojednává o obecných informacích personálního nástroje hodnocení pracovníků. Praktická část se zabývá analýzou stávajícího systému hodnocení pracovníků v nejmenované bankovní instituci a doporučením změn na základě provedeného dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses