Alternativní tresty - Vacuška, Lukáš; Žák, Květoslav; Grmelová, Nicole, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce pojednává o alternativních trestech v českém trestním právu. První část se věnuje vysvětlení pojmu a účelu trestů a alternativních trestů, uvádí výhody a nevýhody alternativních trestů a podává přehled o jejich využití. Druhá část se podrobně věnuje právní úpravě vybraných druhů alternativních trestů. Poslední část je tvořena vlastním výzkumem, který se týká povědomí a názorů českých občanů na alternativní tresty.
Vedoucí práce: Květoslav Žák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses