Daňové aspekty příjmů profesionálních hudebních skupin - Zichová, Tereza; Filipová, Vladimíra; Drozen, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
V bakalářské práci na téma "Daňové aspekty příjmů profesionálních hudebních skupin" provádím analýzu zdanění členů profesionální hudební skupiny jako zaměstnanců a osob samostatně výdělečně činných. Cílem práce je posoudit, který způsob zdanění je pro hudební skupinu jako celek nejvýhodnější. V teoretické části zhodnocuji postavení zaměstnanců, kteří uzavřeli se zaměstnavatelem pracovní smlouvu nebo dohodu o práci konané mimo pracovní poměr a dále těch, kteří dosahují příjmů jako osoby samostatně výdělečně činné. V praktické části se na konkrétních příkladech příjmů hudební skupiny zabývám porovnáním míry daňového zatížení členů zaměstnanců a členů osob samostatně výdělečně činných.
Vedoucí práce: Vladimíra Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses