Analýza rodinných financí vybraných zaměstnanců a cesty z dluhů - Kratochvílová, Pavla; Smrčka, Luboš; Strouhal, Jiří, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou zadlužených zaměstnanců ve vybrané společnosti a hledáním cest, jak těmto zaměstnancům pomoci. Hlavním cílem této práce je analýza současného stavu ve vybrané společnosti z pohledu exekucí zaměstnanců a na jejím základě navrhnout řešení, která by napomohla ke zlepšení finanční situace zaměstnanců. Dílčími cíli jsou definování důvodů zadlužení a vyhodnocení úrovně finanční gramotnosti vybraných zaměstnanců. Práce je rozdělena do dvou částí, na část teoretickou a analytickou. Metody, které jsou použity k řešení práce, jsou, analýza, polostrukturovaný rozhovor, písemné dotazování a sekundární analýza dokumentů.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses