Finanční analýza firmy Mercedes-Benz Česká republika s.r.o. - Horálková, Kristýna; Filipová, Vladimíra; Drozen, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční zdraví společnosti Mercedes-Benz Česká republika s.r.o. v období let 2009 až 2013. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je definována finanční analýza obecně, její cíle a uživatelé. Dále jsou zde popsány jednotlivé účetní výkazy jako zdroje informací, ale také jednotlivé ukazatele finanční analýzy. V praktické části je již vypracována konkrétní finanční analýza zkoumaného podniku. Zásadní částí je pak srovnání s přímým konkurentem na trhu.
Vedoucí práce: Vladimíra Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses