Marketingová strategie módní značky Oysho při potenciálním vstupu na český trh - Coufalová, Klára (2015)
Bakalářská práce je věnována marketingové strategii španělské módní značky Oysho. Hlavním cílem práce je tedy analýza současné marketingové strategie společnosti, jejích marketingových nástrojů a návrh marketingové strategie značky Oysho při potenciálním vstupu na český trh. V první kapitole jsou vymezeny teoretické pojmy týkající se marketingu. Druhá kapitola detailněji zkoumá historii a vývoj společnosti Oysho, na kterou navazuje analýza marketingové strategie značky Oysho. V další kapitole je provedena studie marketingové strategie italské konkurenční značky Intimissimi. V závěrečné kapitole je na základě dotazníkového šetření a SWOT analýzy provedeno vlastní zhodnocení a doporučení při potenciálním vstupu značky Oysho na český trh.