Analýza propagace obcí na příkladech vybraných lokalit - Dopitová, Martina; Vláčil, Jan, 1943-; Macháčková, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu propagace vybraných měst. Jejím cílem je teoreticky i prakticky zmapovat a následně na konkrétních příkladech zhodnotit přístup měst a obcí k propagaci svých lokalit a v nich uskutečňovaných aktivit, a to jak směrem ke svým návštěvníkům, tak především ke svým obyvatelům. Teoretická část práce je zaměřena na vysvětlení základních pojmů a souvislostí spojených s propagací, marketingem měst a obcí a marketingovým mixem, jehož je propagace součástí. V praktické části práce je provedena analýza propagace ve sledovaných lokalitách a zároveň je zde i vyhodnocení její účinnosti. Celkově autorka práce došla k závěru, že přístup vybraných měst k jejich propagaci je na poměrně dobré úrovni. Přesto však autorka narazila na určité rezervy a pokusila se tak o navržení některých doporučení, která mohou být inspirací nejen pro samotná analyzovaná města, ale i pro ostatní města a obce.
Vedoucí práce: Jan Vláčil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses