Význam filantropie pre marketingovú činnosť firmy - Kováčová, Lenka (2015)
Táto diplomová práca sa zameriava na filantropickú činnosť. Jej úlohou je identifikovať, akým konkrétnym filantropickým aktivitám sa venuje spoločnosť O2 Czech Republic, aký význam týmto aktivitám prikladá vo vzťahu k marketingovej činnosti firmy. Taktiež je jej úlohou pomocou vlastného výskumu zistiť, aké postoje o daných aktivitách spotrebiteĺia zdieľajú, ako ovplyvňujú ich kúpny rozhodovací proces a na základe týchto zistení identifikovať reálny význam daných činností pre marketingovú činnosť firmy.