Význam filantropie pre marketingovú činnosť firmy - Kováčová, Lenka; Stříteský, Václav; Zamazalová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Táto diplomová práca sa zameriava na filantropickú činnosť. Jej úlohou je identifikovať, akým konkrétnym filantropickým aktivitám sa venuje spoločnosť O2 Czech Republic, aký význam týmto aktivitám prikladá vo vzťahu k marketingovej činnosti firmy. Taktiež je jej úlohou pomocou vlastného výskumu zistiť, aké postoje o daných aktivitách spotrebiteĺia zdieľajú, ako ovplyvňujú ich kúpny rozhodovací proces a na základe týchto zistení identifikovať reálny význam daných činností pre marketingovú činnosť firmy.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses