Plánování nástupnictví v organizaci - Babíčková, Kateřina; Stříteský, Marek; Pavelka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce se věnuje tématu plánování nástupnictví v organizaci. Teoretická část je zaměřena na vymezení základních principů plánování nástupnictví a popisuje související oblasti personální práce. Dále pojednává o vlivu a významu plánování nástupnictví pro organizaci a o procesu zavádění systému do organizace. Další část práce poskytuje informace o přístupu firem v České republice k oblasti plánování nástupnictví na základě provedeného dotazníkového šetření. Praktická část práce představuje společnost Kooperativa pojišťovna a.s. a analyzuje její systém plánování nástupnictví. Práce navrhuje možnosti zlepšení tohoto systému na základě teoretických poznatků a zjištěných přístupů jiných firem.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses