Fotografie v zaměření na promo kapely - Krůželová, Terezie (2015)
Cílem této bakalářské práce je přiblížení problematiky fotografování koncertů, backstage a promo fotografií kapely. Teoretická část nejdříve přibližuje historii fotografování kapel. Hlavním tématem této části je však poskytnutí teoretických informací potřebných k fotografování na koncertech, nejvhodnější výbavě fotografa pro fotografování kapel v různých prostorech, a také jak vytvořit promo fotografii kapely v ateliéru i exteriéru a jak tuto fotografii následně jednoduše upravit. Praktická část využívá teoretických znalostí z předešlé části v praxi při vytváření společného projektu Multimediální promo. Popisuje práci v rámci týmu a použití znalostí při fotografování celého projektu. V této části je také popsáno fotografování promo fotografií heavy metalové kapele Power 5.