Podnikatelský záměr - víceúčelová tělocvična - Houžvička, Ondřej (2015)
Diplomová práce řeší podnikatelský záměr v podobě založení víceúčelové tělocvičny. Na trhu je neuspokojená poptávka po efektivním a cenově dostupném cvičení pod vedením zkušených trenérů. Projekt víceúčelové tělocvičny by měl tuto poptávku částečně uspokojit. Od projektu se očekává, že bude atraktivní i z investičního hlediska.