Podnikatelský záměr - víceúčelová tělocvična - Houžvička, Ondřej; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Rey, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce řeší podnikatelský záměr v podobě založení víceúčelové tělocvičny. Na trhu je neuspokojená poptávka po efektivním a cenově dostupném cvičení pod vedením zkušených trenérů. Projekt víceúčelové tělocvičny by měl tuto poptávku částečně uspokojit. Od projektu se očekává, že bude atraktivní i z investičního hlediska.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses