Podnikatelský plán pro vznikající internetový obchod - Hlaváčková, Kateřina (2015)
Tato práce se zabývá vypracováním podnikatelského plánu internetového obchodu s business doplňky a ověřením jeho konkurenceschopnosti a možností dalšího rozvoje. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou uvedeny základní teoretické poznatky potřebné pro sestavení podnikatelského plánu. Praktická část se věnuje samotnému sestavení podnikatelského plánu pro internetový obchod BusinessStyle.cz. Plán zahrnuje úvod, účel a pozici dokumentu, shrnutí, představení podnikatelské příležitosti, firmy a klíčových osobností a analýzu trhu, zákazníků, konkurentů a dodavatelů. Na základě zjištěných informací je zpracována marketingová a obchodní strategie a realizační projektový plán. Práci uzavírá finanční plán, který umožňuje zhodnocení projektu.