Analýza misí předních společností působících v ČR - Pernica, Karel; Tyll, Ladislav; Strouhal, Jiří, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce se zabývá podrobnou analýzou misí předních společností působících v České republice. Cílem práce, bylo podat ucelený obraz o současné situaci v oblasti misí a zjistit jejich případnou závislost s finanční výkonností společnosti. Teoretická část obsahuje úvod do problematiky, základní charakteristiky misí a popis použitých metod v části praktické. Jádrem zkoumání v praktické části je zejména obsahová stránka, čitelnost, umístění misí a jejich dostupnost, původ vlastníků společností s misí a existence vizí. Vymezen bude také firemní étos a jeho spojitost s misí. Dále je pomocí statistických metod zkoumána existence závislosti misí a vybraných finančních ukazatelů.
Vedoucí práce: Ladislav Tyll
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses