Aktuální problémy kategorie Finanční poradci - Matouš, Václav (2015)
Tato práce rozebírá několik aspektů finančního poradenství, zabývá se členěním zprostředkovatelů dle pravomocí a závislosti. Hlavním účelem této bakalářské práce je přiblížit práci finančního poradce v situacích, kdy nemusí hledat klienty. Dále se práce snaží odpovědět na otázku, zda je lepší sjednávat produkty na přepážce finančních institucí (u závislého poradce) nebo v kanceláři nezávislých poradců.