Aktuální problémy kategorie Finanční poradci - Matouš, Václav; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Galuška, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Tato práce rozebírá několik aspektů finančního poradenství, zabývá se členěním zprostředkovatelů dle pravomocí a závislosti. Hlavním účelem této bakalářské práce je přiblížit práci finančního poradce v situacích, kdy nemusí hledat klienty. Dále se práce snaží odpovědět na otázku, zda je lepší sjednávat produkty na přepážce finančních institucí (u závislého poradce) nebo v kanceláři nezávislých poradců.
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses