Veřejná obchodní společnost - Soukupová, Markéta; Randáková, Monika, 1966-; Bokšová, Jiřina, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Tato práce se zaměřuje na veřejnou obchodní společnost. Teoretická část se snaží vymezit veřejnou obchodní společnost v prostředí ČR, tedy nejprve definuje pojmy, které úzce souvisí s veřejnou obchodní společností, a poté se již zaměřuje na veřejnou obchodní společnost. Životní cyklus veřejné obchodní společnosti je přiblížen na konkrétních případech a doplněn o účtování daných skutečností. Praktická část se zabývá zkoumáním existujících veřejných obchodních společností s cílem určit typickou veřejnou obchodní společnost na českém trhu.
Vedoucí práce: Monika Randáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses