Zakladatelský finanční projekt - Švarc, Michal; Vávrová, Hana, 1970-; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem této bakalářské práce je sestavení zakladatelského finančního projektu mobilního fast-foodu. Teoretická část se zaobírá popisem zakladatelského projektu, základních pojmů, právních forem podnikání, strategií firmy, procesu strategického řízení, strategickou analýzou, marketingem a marketingovou strategií, finančním řízením podniku, majetkovou a kapitálovou strukturou, základními výkazy, daňovou problematikou a finanční analýzou obchodního závodu. V praktické části je nejdříve představen podnikatelský plán, zvolená právní forma společnosti a společníci. Dále je praktická část zaměřená především na vypracování strategické analýzy, definování marketingového mixu společnosti, vypracování zakladatelského rozpočtu a na možné vývoje společnosti po dobu prvních tří let na základě optimistických, pesimistických a reálných předpokladů, které jsou následně vyhodnoceny pomocí finanční analýzy. V závěru jsou jednotlivé varianty zhodnoceny.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses