Zhodnotenie a predikcia ekonomického vývoja firmy DENSO MANUFACTURING CZECH s.r.o. - Bosáková, Ivana (2015)
Cieľom tejto bakalárskej práce je ekonomicky zhodnotiť podnik DENSO MANUFACTURING CZECH s.r.o. v rokoch 2009 až 2013 na základe jej výročných správ. Hodnotenie jeho situácie tvorí finančná a ekonomická analýza, ktoré v poslednej kapitole vyústia do analýzy strategickej obsahujúcej rozbor okolia spoločnosti a SWOT analýzu. Všetky zozbierané data, výpočty a skutočnosti tvoria podklad pre odhad situácie podniku v ďalších rokoch. Vo veľkej miere budú využívané informácie zverejňované Ministerstvom priemyslu a obchodu Českej republiky.