Zhodnotenie a predikcia ekonomického vývoja firmy DENSO MANUFACTURING CZECH s.r.o. - Bosáková, Ivana; Boukal, Petr, 1962-2022; Machek, Ondřej, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cieľom tejto bakalárskej práce je ekonomicky zhodnotiť podnik DENSO MANUFACTURING CZECH s.r.o. v rokoch 2009 až 2013 na základe jej výročných správ. Hodnotenie jeho situácie tvorí finančná a ekonomická analýza, ktoré v poslednej kapitole vyústia do analýzy strategickej obsahujúcej rozbor okolia spoločnosti a SWOT analýzu. Všetky zozbierané data, výpočty a skutočnosti tvoria podklad pre odhad situácie podniku v ďalších rokoch. Vo veľkej miere budú využívané informácie zverejňované Ministerstvom priemyslu a obchodu Českej republiky.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses