Zhodnotenie a predikcia ekonomického vývoja firmy Saint Gobain Adfors CZ s.r.o. - Tomiq, Klodina; Boukal, Petr, 1962-2022; Slunčík, Peter; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Hlavným cieľom mojej bakalárskej práce je zhodnotenie finančného zdravia podniku na základe súčasnej ekonomickej situácie na trhu, aplikácia nadobudnutých vedomostí a bližšie preskúmanie spoločnosti Saint Gobain ADFORS CZ s.r.o. z rôznych hľadísk. Metódy, vďaka ktorým dosiahnem svojím cieľom, je najmä využitie pomerových ukazovateľov, ekonomickej analýzy, pod ktorou rozumieme vývoj ekonomickej pridanej hodnoty, bankrotné a bonitné modely a ukazovatele produktivity. Práca sa skladá z teoretickej časti, kde sú popísané využité metódy a postupy, a z praktickej časti. Všetky kvantitatívne výsledky, ku ktorým vďaka opísaným metódam dospejeme sa budem snažiť bližšie okomentovať a vysvetliť dôvody dosiahnutých záverov.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses