Ocenění společnosti Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod, a.s. - Bláha, Dalibor; Kislingerová, Eva, 1950-; Plaček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem této diplomové práce je ocenění společnosti Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod, a.s. ke dni 31. 12. 2014. Účelem ocenění je zjištění výsledné hodnoty pro vlastníky. Práce je rozdělena na dvě základní části a to teoretickou a praktickou. V teoretické části bude čtenář seznámen se základními pojmy a s metodami z oblasti oceňování, které budou důležité pro praktickou část. V praktické části bude provedena strategická a finanční analýza, analýza a prognóza generátorů hodnoty, tvorba finančního plánu a samotné ocenění metodou diskontovaných volných peněžních toků ve variantě entity. Závěr se věnuje celkovému shrnutí procesu ocenění.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses