Program rozvoje venkova ČR v letech 2007 - 2013 a jeho vliv na vývoj českého zemědělství ve sledovaném období - Smýkalová, Iva; Šlajs, Jan; Vebrová, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2015)
Zemědělská politika je jednou ze sledovaných charakteristik hospodářství jednotlivých zemí. Po vstupu do Evropské unie se Česká republika musela adaptovat na tzv. Společnou zemědělskou politiku EU. Cílem této práce je zodpovězení hypotézy, zda-li evropský Program rozvoje venkova ČR v letech 2007-2013 pomohl k růstu zemědělství v České republice. V teoretické části je uveden popis programového dokumentu, v praktické části je prostřednictvím sledovaných veličin analyzován jeho dopad na tuto část národního hospodářství. Je použito metodologie komparace s předprogramovým rokem 2006, excerpce a analytických metod.
Vedoucí práce: Jan Šlajs
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses