Tvorba a implementace příručky kvality v organizaci - Vomočilová, Eliška (2015)
Cílem této diplomové práce je zanalyzovat současný stav dokumentace a opatření organizace s ohledem na kriteriální normy a další požadavky na akreditace, návrh opatření a dokumentace pro splnění požadavků a sestavení příručky kvality pro účely akreditace.