Tvorba a implementace příručky kvality v organizaci - Vomočilová, Eliška; Hykš, Ondřej; Jiříček, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem této diplomové práce je zanalyzovat současný stav dokumentace a opatření organizace s ohledem na kriteriální normy a další požadavky na akreditace, návrh opatření a dokumentace pro splnění požadavků a sestavení příručky kvality pro účely akreditace.
Vedoucí práce: Ondřej Hykš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses