Produkce reklamní tvorby Produkční společnost Funny Bunny Films a její tvorba - Šaman, Matěj (2015)
Tato práce pojednává o současné situaci na reklamním trhu v České republice a procesu návrhu, vzniku a distribuce reklamních spotů. Popisuje jednotlivé druhy a formy reklamy a jejich zastoupení na trhu. Rovněž přibližuje rozdíly mezi filmovou a reklamní tvorbou. V praktické části se věnuje konkrétní produkční společnosti a popisu okolností, které ji umožnili stát se uznávanou reklamní produkcí. Pomocí rozhovorů a zúčastněného pozorování přibližuje vznik tří konkrétních reklamních spotů. Závěrem popisuje hlavní aspekty úspěšné reklamní kampaně a okolnosti jejího vzniku.