Produkce reklamní tvorby Produkční společnost Funny Bunny Films a její tvorba - Šaman, Matěj; Hanzlík, Jan, 1979-; Dvořák, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato práce pojednává o současné situaci na reklamním trhu v České republice a procesu návrhu, vzniku a distribuce reklamních spotů. Popisuje jednotlivé druhy a formy reklamy a jejich zastoupení na trhu. Rovněž přibližuje rozdíly mezi filmovou a reklamní tvorbou. V praktické části se věnuje konkrétní produkční společnosti a popisu okolností, které ji umožnili stát se uznávanou reklamní produkcí. Pomocí rozhovorů a zúčastněného pozorování přibližuje vznik tří konkrétních reklamních spotů. Závěrem popisuje hlavní aspekty úspěšné reklamní kampaně a okolnosti jejího vzniku.
Vedoucí práce: Jan Hanzlík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses