Hodnocení investičního projektu - studentské bydlení - Vecán, Viktor (2015)
Cílem diplomové práce je zhodnotit investici do rekonstrukce a následného provozu nemovitosti jako zařízení pro ubytování studentů, a dát investorovi doporučení, zda projekt realizovat. Práce zahrnuje analýzu trhu, která na základě zvolených kritérií identifikuje vhodnou oblast pro realizaci záměru. V několika kapitolách je představen investiční projekt a jeho parametry v souladu se strategií investora. V závěru této diplomové práce je vyhodnocen finanční plán podle zvolených metod a provedena citlivostní analýza.