Hodnocení investičního projektu - studentské bydlení - Vecán, Viktor; Scholleová, Hana, 1964-; Habrnal, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem diplomové práce je zhodnotit investici do rekonstrukce a následného provozu nemovitosti jako zařízení pro ubytování studentů, a dát investorovi doporučení, zda projekt realizovat. Práce zahrnuje analýzu trhu, která na základě zvolených kritérií identifikuje vhodnou oblast pro realizaci záměru. V několika kapitolách je představen investiční projekt a jeho parametry v souladu se strategií investora. V závěru této diplomové práce je vyhodnocen finanční plán podle zvolených metod a provedena citlivostní analýza.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses