Analýza motivácie zamestnancov vo vybranej spoločnosti - Kromková, Sláva (2015)
Bakalárska práca za zaoberá motiváciou zamestnancov a celým motivačným systémom v spoločnosti Bageterie Boulevard. V teoretickej časti sa rozoberajú všeobecné informácie, ktoré sa týkajú motivácie a stimulácie, vysvetľujú sa jednotlivé druhy motivácie a zdroje motivácie. V praktickej časti sa pomocou dotazníka skúma motivácia zamestnancov na pracovisku. Cieľom tejto bakalárskej práce je preskúmať celý motivačný systém v určenej spoločnosti, zhodnotiť jeho silné a slabé stránky a pomocou týchto zistení navrhnúť opatrenia, ktoré by tento motivačný systém vylepšili a pomohli tak podniku dosahovať jeho ciele.