Analýza motivácie zamestnancov vo vybranej spoločnosti - Kromková, Sláva; Quigley, Martin John David; Mareš, Jan, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalárska práca za zaoberá motiváciou zamestnancov a celým motivačným systémom v spoločnosti Bageterie Boulevard. V teoretickej časti sa rozoberajú všeobecné informácie, ktoré sa týkajú motivácie a stimulácie, vysvetľujú sa jednotlivé druhy motivácie a zdroje motivácie. V praktickej časti sa pomocou dotazníka skúma motivácia zamestnancov na pracovisku. Cieľom tejto bakalárskej práce je preskúmať celý motivačný systém v určenej spoločnosti, zhodnotiť jeho silné a slabé stránky a pomocou týchto zistení navrhnúť opatrenia, ktoré by tento motivačný systém vylepšili a pomohli tak podniku dosahovať jeho ciele.
Vedoucí práce: Martin John David Quigley
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses