Téma Analýza okolí společnosti Severočeské doly, a.s. Cíl práce: Cíl práce je analyzovaAnalýza okolí společnosti Severočeské doly, a. s. - Nerudová, Andrea; Dvořáček, Jiří, 1947-; Slunčík, Peter; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato bakalářská práce analyzuje okolí podniku Severočeské doly, a.s.. Hlavní činností tohoto podniku je těžba, zpracování a odbyt hnědého uhlí a doprovodných surovin. Práce se skládá ze dvou částí, z části teoretické a analytické. Pro analýzu vnitřního prostředí jsem použila analýzu 7S. Pro analýzu mikrookolí je použita Porterova analýza pěti sil a pro analýzu makrookolí je použita PESTLE analýza. Následně výsledky z těchto analýz použiji pro zpracování SWOT analýzy. Hlavním cílem této bakalářské práce je analyzovat klíčové faktory, které podnik ovlivňují jak v pozitivním tak i negativním smyslu.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses