Audiovizuálna postprodukcia v motiongraphics a vo filmových efektoch - Lešičko, Dominik (2015)
Bakalárska práca podáva prehľad zachytávajúci rozdiely medzi filmovou postprodukciou a motiongrafikou. Popisuje najzákladnejšie techniky využivané pri tvorbe oboch druhov postprodukcie a v praktickej časti zachytáva tvorby vlastného diela pomocou nástrojou programu After Effects. Okrem After Effects sa takisto zmieňuje aj o programe Nuke a vysvetľuje základné princípy node based compositingu.