Audiovizuálna postprodukcia v motiongraphics a vo filmových efektoch - Lešičko, Dominik; Krist, Antonín; Truhlář, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Bakalárska práca podáva prehľad zachytávajúci rozdiely medzi filmovou postprodukciou a motiongrafikou. Popisuje najzákladnejšie techniky využivané pri tvorbe oboch druhov postprodukcie a v praktickej časti zachytáva tvorby vlastného diela pomocou nástrojou programu After Effects. Okrem After Effects sa takisto zmieňuje aj o programe Nuke a vysvetľuje základné princípy node based compositingu.
Vedoucí práce: Antonín Krist
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses