Firemní vzdělávání v rámci projektu UNIV 3 v Olomouckém kraji - Hýblová, Šárka; Vostrovská, Zdenka, 1956-; Šlajs, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením firemního vzdělávání v rámci evropského vzdělávacího projektu UNIV 3 v Olomouckém kraji. Je zaměřena na dvě firmy, z nichž každá se v rámci tohoto projektu zúčastnila dvou kvalifikačních kurzů. Za použití dotazníkového šetření a rozhovorů jsou zjišťovány přínosy a negativa účasti v projektu jak pro zaměstnance, tak samotné zaměstnavatele. Výstupem práce je zhodnocení tohoto typu firemního vzdělávání v návaznosti na financování z veřejných zdrojů. Tato práce zkoumá, zda jsou firmy i účastníci kurzu ochotni za jeho průběh zaplatit v případě, kdy by nebyl hrazen z prostředků projektu.
Vedoucí práce: Zdenka Vostrovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses