Komunikace veřejné správy obcí a měst v oblasti plánování rozvoje - Růžičková, Julie; Khendriche Trhlínová, Zuzana, 1975-; Vochozková, Jacqueline; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2015)
Práce definuje komunikaci místní správy v oblasti plánování rozvoje a představuje nástroje této komunikace. Dostupné nástroje komunikace jsou nejprve analyzovány v teoretické části práce a jejich uvedení do praxe je popsáno na příkladu města Tábor. Sondáž mezi obyvateli města nastiňuje zájem občanů o oblast rozvoje a jejich názor na současnou úroveň komunikace města. Výsledky práce vedou k poznání, že ačkoli místní správa využívá celou řadu popsaných nástrojů, je dále třeba usilovat o vzdělávání a osvětu občanů, jak obecně v oblasti výkonu veřejné správy, tak i konkrétně v oblasti plánování rozvoje. K zefektivnění komunikace a zapojení občanů do plánování rozvoje je třeba tento proces více propagovat a zatraktivnit.
Vedoucí práce: Zuzana Khendriche Trhlínová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses