Podnikatelský plán - Bilek, Martin (2015)
Předmětem mé diplomové práce je podnikatelský plán. Teoretická část práce se zabývá obecným pojetím podnikatelského plánu v jednotlivých jeho kapitolách. Každá z těchto kapitol se snaží shrnout a vyhodnotit teoretické metody, které je pro danou oblast možné aplikovat. V praktické části se zaměřuji na zpracování konkrétního podnikatelského plánu v oblasti cloud computingu pro malé a střední podniky.