Podnikatelský plán - Bilek, Martin; Srpová, Jitka, 1957-; Mísař, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Předmětem mé diplomové práce je podnikatelský plán. Teoretická část práce se zabývá obecným pojetím podnikatelského plánu v jednotlivých jeho kapitolách. Každá z těchto kapitol se snaží shrnout a vyhodnotit teoretické metody, které je pro danou oblast možné aplikovat. V praktické části se zaměřuji na zpracování konkrétního podnikatelského plánu v oblasti cloud computingu pro malé a střední podniky.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses