Stanovení hodnoty společnosti Philip Morris, a.s. - Heršálek, Petr; Scholleová, Hana, 1964-; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem této diplomové práce je stanovení hodnoty koncernu Philip Morris ČR, a.s., který působí na trhu s tabákovými výrobky. Ocenění je provedeno k 1. 1. 2015 s využitím výnosové metody DCF ve variantě equity, tržní kapitalizace a nakonec pomocí prosté účetní hodnoty. Práce je rozdělena na dvě hlavní části a to teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou uvedena základní teoretická východiska potřebná pro ocenění. V navazující praktické části je nejprve provedena strategická a finanční analýza, které jsou základem pro tvorbu finančního plánu, a následné vlastní ocenění koncernu.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses