Analýza a návrh Business Intelligence řešení pro Automotive Lighting s.r.o. - Miksová, Michaela; Pour, Jan; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Hlavním cílem bakalářské práce je analýza výrobního podniku a následný návrh řešení Business Intelligence pro jeho výrobní oddělení. V první části se zaměřím na podrobný popis business procesů probíhajících na oddělení. Druhá část je věnována úvodní studii, tedy zpracování uživatelských požadavků, sestavení hrubého návrhu dimenzionálního modelu, zmapování dostupných zdrojů, včetně analýzy jejich připravenosti na BI, a přípravou datového modelu data martu. Poslední část práce patří rámcovému návrhu reportů.
Vedoucí práce: Jan Pour
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses