Integrace vietnamských podnikatelů v ČR se zaměřením na Prahu - Nguyen Thi, Thanh Truc; Kašparová, Eva, 1958-; Kolářová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce si klade za cíl analyzovat postupnou integraci vietnamských podnikatelů v České republice se zaměřením na Prahu. Zabývá se i důsledky této integrace. Práce je rozdělená do dvou částí. V první, teoretické části se snažím přiblížit historii příchodu vietnamských občanů do ČR a jejich následnou integraci. V praktické části jsem k objasnění situace použila analýzu dokumentu, sekundární analýzu dat a polostrukturovaný rozhovor. Získaná data jsou interpretována na teoretickém pozadí. Výsledky této práce umožňují čtenáři lépe porozumět Vietnamcům, žijícím v České republice.
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses