Využití fondů EU ve vybraném regionu. - Pánek, Josef; Breňová, Lubomíra, 1948-2025; Obergruber, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem bakalářské práce "Využití evropských fondů v Praze v programovém období 2007 -- 2013" je zjistit alokaci, zaměření a dopady schválených projektů. Bakalářská práce se zaměřuje na dva operační programy -- Operační program Adaptabilita a Operační program Konkurenceschopnost. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je popsána politika EU a její přístup k regionálnímu rozvoji a jsou zde rozebrány struktury evropských fondů. Praktická část se již zaměřuje na hl. Praha. V jednotlivých operačních programech je popsána finanční alokace, skutečný průběh a stav čerpání evropských finančních prostředků a jsou zde uvedeny příklady typických úspěšných projektů.
Vedoucí práce: Lubomíra Breňová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses