Veřejné výdaje na vzdělávání v ČR a hodnocení jejich efektivnosti - Šedivcová, Andrea; Vítek, Leoš, 1970-; Moravcová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá Veřejnými výdaji na vzdělávání v ČR a hodnocením jejich efektivnosti. Je zde obsažena charakteristika fungování a financování jak regionálních, tak i vysokých škol, což poskytuje možnost globálního pohledu na celý systém vzdělávání v Čechách. V úvodu je popsán systém českého školství, dále se práce zabývá financování vzdělávání z veřejného rozpočtu a nakonec na základě zjištěných údajů analyzuje a hodnotí efektivnost výdajů na vzdělávání pomocí metody 3E- hospodárnosti, účelnosti a efektivnosti.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses