Ocenění společnosti LOMAX & Co s.r.o. - Kubíková, Martina; Rýdlová, Barbora, 1976-; Poborský, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce se zabývá oceněním společnosti LOMAX & Co s.r.o., která patří k největším výrobcům garážových vrat v České republice. Účelem ocenění je určení tržní hodnoty společnosti LOMAX & Co s. r. o. Odhad hodnoty je proveden metodou diskontovaných peněžních toků (typ entity) a metodou tržního porovnání pomocí odvětvových multiplikátorů. Součástí diplomové práce je finanční a strategická analýza, vymezení provozního majetku společnosti, určení generátorů hodnoty a finanční plán. Analýzy jsou podpořeny přehlednými tabulkami a grafy. Na závěr je na základě všech předchozích analýz uveden odhad tržní hodnoty společnosti.
Vedoucí práce: Barbora Rýdlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses