Zhodnotenie mentoringového procesu v študentskej organizácii AIESEC - Rešovská, Barbora (2015)
Táto diplomová práca je venovaná analýze prínosov a nedostatkov mentoringového programu AIESEC Praha, pričom jej cieľom je zhodnotenie relevantnosti tohto programu pre členov organizácie a navrhnutie odporúčaní a postupov, ktorými by bolo možné odstrániť jeho nedostatky. Teoretická časť práce sa zaoberá ľudským kapitálom, mentoringom, ako jednou z metód jeho rozvoja a priblížením študentskej organizácie AIESEC. Analytická časť sa sústreďuje na hodnotenie mentoringového procesu v organizácii. Prínosom diplomovej práce sú predovšetkým návrhy a odporúčania na zlepšenie mentoringového programu, ktorých cieľom je zvýšiť jeho kvalitu a spokojnosť jeho účastníkov.