Zhodnotenie mentoringového procesu v študentskej organizácii AIESEC - Rešovská, Barbora; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vojtíšek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Táto diplomová práca je venovaná analýze prínosov a nedostatkov mentoringového programu AIESEC Praha, pričom jej cieľom je zhodnotenie relevantnosti tohto programu pre členov organizácie a navrhnutie odporúčaní a postupov, ktorými by bolo možné odstrániť jeho nedostatky. Teoretická časť práce sa zaoberá ľudským kapitálom, mentoringom, ako jednou z metód jeho rozvoja a priblížením študentskej organizácie AIESEC. Analytická časť sa sústreďuje na hodnotenie mentoringového procesu v organizácii. Prínosom diplomovej práce sú predovšetkým návrhy a odporúčania na zlepšenie mentoringového programu, ktorých cieľom je zvýšiť jeho kvalitu a spokojnosť jeho účastníkov.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses