Analýza pracovní spokojenosti zaměstnanců ve školství - Vrbová, Nikola (2015)
Cílem práce je analyzovat pracovní spokojenost pedagogických zaměstnanců ve školství, následně prostřednictvím odborně podložených informací z metodické části, pochopit vnitřní zdroj pracovní spokojenosti. Byla zvolena kvantitativní metoda výzkumu (empirická část -- dotazníkové šetření). Na základě získaných dat z výzkumu, budou podány návrhy na zlepšení současné situace.