Analýza pracovní spokojenosti zaměstnanců ve školství - Vrbová, Nikola; Kašparová, Eva, 1958-; Franková, Emilie, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem práce je analyzovat pracovní spokojenost pedagogických zaměstnanců ve školství, následně prostřednictvím odborně podložených informací z metodické části, pochopit vnitřní zdroj pracovní spokojenosti. Byla zvolena kvantitativní metoda výzkumu (empirická část -- dotazníkové šetření). Na základě získaných dat z výzkumu, budou podány návrhy na zlepšení současné situace.
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses